Daruri de Crăciun pentru locuitorii din satele Criț și Roadeș

În pragul sărbătorilor de iarnă din 2018, organizația umanitară Die Johanniter din Germania, împreună cu Fundația Michael Schmidt și Fundația Tabaluga, au adus bucurie în casele locuitorilor din satele Criț și Roadeș, dăruind peste 400 de cadouri familiilor nevoiașe.

În pachetele oferite de cei implicați în acțiunea umanitară desfășurată în cele două sate din inima Transilvaniei au existat atât produse alimentare și articole de igienă, cât și dulciuri și jucării pentru copii.

Cadourile au fost pregătite cu grijă de către voluntari din Germania, cu sprijinul mai multor companii, școli, grădinițe și asociații așa încât spiritul Crăciunului să fie prezent și în casele celor mai puțin norocoși.

Bucuria celor mici și emoțiile din ochii părinților le-au întărit convingerea tuturor celor implicați că eforturile depuse au meritat și vor fi cu siguranță repetate și în anii următori.

Inițiativele umanitare ale fundațiilor Michael Schmidt și Tabaluga au deja tradiție și reușesc să îmbunătățească viețile familiilor a căror situație materială limitează condițiile unui trai decent. Mai mult, unele din aceste inițiative, precum programul de After School derulat de Fundația Michael Schmidt în satul Criț, reușesc să îmbunătățească considerabil performanțele școlare ale copiilor din familii defavorizate, oferindu-le acestora șansa la un viitor mai bun.

Daruri de Crăciun