Octombrie 2022

Sfârșitul vacanței de toamnă le-a adus copiilor din programul de after-school al Fundației M & V Schmidt, alături de copiii programelor de after-school ale Fundaţiei Tabaluga, Mihai Eminescu Trust și Meschendorfs Kinder e.V., o minunată călătorie pentru o zi în orașul Sibiu.

Aici s-au putut bucura de o vizită inedită la Grădina Zoologică, la muzeul ASTRA și au asistat la piesa de teatru pentru copii ” Castelul Zânei Nopții” oferită de Teatrul pentru Copii și Tineret Gong.

Copiii s-au întors acasă plini de entuziasm datorită activităților realizate de-a lungul zilei și fericiți că au petrecut împreună o zi atât de frumoasă.

Mulțumim pentru sprijin Teatrul Gong Sibiu.

În perioada 12.10 – 14.10.2022 s-a desfășurat o acțiune gratuită de sterilizare a câinilor și pisicilor din comuna Bunești, județul Brașov. Acțiunea a fost organizată în satele Bunești, Criț, Roadeș, Meșendorf și Viscri şi au fost sterilizate aproximativ 150 de animale (câini și pisici). Această campanie a fost realizată în vederea susținerii comunității din satele respective deoarece numărul de animale fără stăpân era în continuă creștere. De asemenea, această acțiune pune bazele unui proiect pe termen lung pentru gestionarea numărului de animale și prevenirea abandonului acestora.

Campania a fost susținută de Asociația YOYO, Fundația M & V Schmidt și Fundaţia Tabaluga, în parteneriat cu Primăria Comunei Bunești.