Cip şi Cirip sau Lumea magică a mamei şi a fetiţei ei

Veronica Schmidt, Ann – Kathrin Schmidt

Povești pline de farmec și de învățăminte despre lumi imaginare, dinainte ca lumea să fie „așa cum o știm noi astăzi”, pentru copii de la 6-7 ani în sus. Cartea există în trei variante, în limbile romană, engleză și germană.

O mamă încearcă să răspundă la întrebările fetiței ei despre lume și oameni inventând câte o poveste pentru fiecare întrebare. Fetița intră în joc, îmbogățind aceste povești. Din acest dialog rezultă o carte inedită, care încearcă să explice emoții și atitudini pe înțelesul copiilor și să-i învețe că, prin imaginația lor, lumea poate fi diferită de cea pe care o știm astăzi.

Regi cu puteri magice, prințese cu insușiri speciale, zâne ce-și dăruiesc lumii culorile, devenind transparente… cinci povești pline de farmec, însoțite de ilustrații pe măsură, dedicate tuturor mamelor din lume, pentru a le încuraja să inventeze povești care prezintă interesele și trăirile copiilor lor”, după cum ne spune una dintre autoare.

„Poveștile despre relația dintre mamă și fiică sunt la fel de vechi precum omenirea însăși. Pentru noi, mamele, este o adevarată provocare, pentru că tțnem în mâini viitorul fiicelor noastre: trebuie să le călăuzim prin viață cu dragoste, să le transmitem cultura și valorile noastre.

Când fiica mea, Theodora, era mai mică, obișnuiam să ne petrecem serile împreună, cufundându-ne în lumea magică a poveștilor. Suntem sigure că această carte le va dărui multor mame și fiicelor lor momente la fel de fericite și prețioase.” (ASS Principesa Astrid de Liechtenstein și ASS  Principesa Theodora de Liechtenstein)

Notă informativă: Volumul este disponibil în limbile română, germană, engleză.

Comandă acum:

 • Cartea „Cip şi Cirip sau Lumea magică a mamei şi a fetiţei ei” – 72 Lei
 • Metode de plată: Cash la livrare
 • Pentru comenzi de min. 100 lei, cheltuielile de transport sunt incluse în preț.

  Nume *

  Prenume *

  Adresă de email *

  Telefon *

  Adresă de expediție *

  Număr bucăți *

  [recaptcha]